top of page
Varmtvannsbereder

NYHET fra Høiax!

En smart varmtvannsbereder med skyløsning og enkel fjernstyring fra smarttelefonen, både berederen hjemme og på hytta. Du kan også styre via et brukervennlig display på bereden.

Høiax CONNECTED er aktuell for alle som ønsker å bytte ut sin gamle bereder, eller for dem som vil oppgradere til en mer fremtidsrettet varmtvannsløsning. Høiax CONNECTED brukes som energilager. Den kan styres slik at den bruker strøm når den er rimeligere og man har mulighet til å skru seg av når strømmen er på sitt dyreste.

 

  • Beste stålkvalitet

  • Energisparende

  • Tar vare på varmen 

  • Stort utvalg dekker alle behov for leiligheter, hus og hytter

  • Inntil 12 års garanti* – markedets beste

  • Høiax AquaSafe lekkasjesikring kan gi rabatter på boligens forsikringspremie 

  • Trygge produkter fra Norges eldste produsent

  • Autoriserte rørleggere 

 

Beste stålkvalitet

Stålkvaliteten i Høiax varmtvannsberedere er høylegert titanbasert rustfritt stål. Vår spesialisering på produksjon i rustfritt materiale har resultert i at vi har enestående kvalitet på våre produkter.

Energisparende

I senere år har strømprisene steget mye sammenlignet med hva vi har vært vant til her i Norge, og med all sannsynlighet vil de gjøre det i fremtiden også. Derfor vil det kunne lønne seg å bytte til en skumisolert Høiax-bereder. En skumisolert varmtvannsbereder har et betydelig mindre varmetap enn en bereder med ordinær isolering.  

Ta vare på varmen  

Nye varmtvannsberedere slipper fra seg mindre varme til omgivelsene. Hvis den er 20 år eller eldre, er varmtvannsberederen antagelig dårlig isolert og taper varme til omgivelsene. Dette kan sjekkes ved å legge hånden på berederen. Er den varm på utsiden betyr det at varmetapet er stort, og at det forbrukes mer strøm til varmtvann enn nødvendig. Da bør man vurdere å skifte til en ny varmtvannsbereder. (Kilde: Enova)

Nye beredere har som regel samme størrelse som de gamle. Det gjør det enkelt å bytte til ny bereder.

*Inntil 12 års garanti – markedets beste

Høiax gir inntil 12 års garanti på innertanken når varmtvannsberederen er installert av autorisert rørlegger. Dette er markedets lengste og beste garanti.  For trykkløse varmtvannsberedere, industriberedere samt beredere i annet materiale enn rustfritt stål og produkter laget før 01.01.2005, gjelder andre garantibestemmelser.

Se monterings- og brukerveiledning samt teknisk dokumentasjon for garantibestemmelser for de forskjellige produktene.

Høiax AquaSafe lekkasjesikring 

Ved vanninstallasjoner i rom uten sluk må det benyttes en lekkasjestopper. Høiax AquaSafe er en liten og komplett løsning som tilfredsstiller krav i byggeforskriftene. De fleste forsikringsselskaper gir rabatter på forsikringspremien ved installasjon av en Høiax AquaSafe.

Trygge produkter fra Norges eldste produsent

Høiax har siden etableringen i 1927 vært pioner i utvikling av varmtvannsberedere, og var på begynnelsen av 1970-tallet blant de første i verden til å produsere rustfrie trykktanker. Varmtvannsberedere i rustfritt stål tåler høye temperaturer, og er ved riktig bruk hygieniske og forhindrer Legionella-bakterier.

bottom of page