Vaskerom

Vi hjelper deg med å sette sammen et komplett vaskerom.

Det finnes flere kombinasjonsmuligheter til både store og små vaskerom. Oppdag praktiske tilbehørsløsninger som kan gjøre hverdagen din enda enklere.

vaskerom alterna
vaskerom alterna

press to zoom
linnbad306
linnbad306

press to zoom
linnbad309.+Vaskerom+med+hjørne
linnbad309.+Vaskerom+med+hjørne

press to zoom
vaskerom alterna
vaskerom alterna

press to zoom
1/7

Video fra ALTERNA til inspirasjon for vaskerom som ikke behøver å være kjedelig.

Zoom.jpg

I denne brosjyren hjelper vi deg å sette sammen et vaskerom med en komplett oversikt over enkeltproduktene som er i sortimentet, samt ulike kombinasjonsmuligheter til både store og små vaskerom. Du finner også en oversikt over praktiske tilbehørsløsninger som kan gjøre hverdagen din enda enklere.​

Sjekk ut katalog fra ALTERNA for inspirasjon til vaskerom

Liten veggplass, mye oppbevaring!

 

Skap i full dybde over vaskemaskin og tørketrommel gir masse plass på små rom. Skuff under vaskemaskin og tørketrommel løfter klesvasken i arbeidshøyde. Bra for deg, godt for ryggen din! Kosteskap med kortere hyller gir god plass til oppbevaring av langkoster og støvsuger. Benkeplate med rett kant i vår nye farge SKIFER. Denne løsningen måler 250 cm i bredden.

linnbadvaskerom.jpg
linnbadlogo.png
linnbad306.+Vaskerom+sjå+kva+du+får+plas
linnbadlogo.png

Se hva du kan få plass til!

 

Vaskerom i hvit matt vist i 250 cm bredde. Høyskap med trådkurver, underskap med uttrekkbart strykebrett og trådkurver. Benkeplatene våre er i spon med laminat overflate. Her vist i vår nye farge - SKIFER med ­rett kant. Hylle i hvit høyglans til ekstra oppbevaring.

Mest mulig skap på minst mulig plass!

 

Vaskerom vist i hvit matt i 260 bredde. Det kan være lurt å plassere vaskemaskin og tørketrommel oppå hverandre for å utnytte plassen godt. Skap over vaskemaskin og tørketrommel gir bonusplass til mindre rom. Overskap over hele benkeplata gir mye plass til oppbevaring.

linnbad307.+Mest+muleg+skap+på+minst+mul
linnbadlogo.png
linnbad309.+Vaskerom+med+hjørne.jpg

Utnytt hjørnet!

 

Vaskerom i hvit matt med hjørneskap – for best utnyttelse av plassen. Legg merke til praktisk skuff under vaskemaskin – her er masse plass til oppbevaring. Benkeplate i laminert spon med rett kant i vår helt nye farge – EIK. Vaskerommet måler 280 x 170.

linnbadlogo.png